Interview in De Limburger over voorzitterschap VEBM

In maart 2022 is Stefan van Aarle geïnstalleerd als voorzitter van de Vereniging Eigenaren Binnenstad Maastricht (VEBM). De VEBM heeft als doel het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren van panden in de Maastrichtse binnenstad, waarin een commerciële functie wordt uitgeoefend. De vereniging heeft het laatste decennium een forse groei doorgemaakt. Van 60 leden in 2012 naar 210 leden anno 2022. Met deze 210 leden vertegenwoordigt de VEBM de eigenaren van 736 panden met een kadastrale oppervlakte van bijna 143.000m2 in het centrum van Maastricht. Hierdoor heeft de VEBM zich ontwikkeld tot een belangrijke gesprekspartner voor de gemeente en andere actoren bij de verdere ontwikkeling van de binnenstad.

De Limburger heeft op 9 april aandacht besteed aan de voorzitters wissel.