Procesregisseur oprichting Bedrijven Investeringszones (BIZ)

Expertise: Ondernemersfondsen
Opdrachtgever: Gemeente Gemert-Bakel, Gemeente Meierijstad, Gemeente Someren, Gemeente Heumen, BIZ Dillenburgplein
Jaar: 2020, 2021, 2022, 2023

In 2020 t/m 2023 zijn door StadsKracht diverse BIZ trajecten begeleid voor ondernemers en in enkele gevallen ook vastgoedeigenaren. Concreet gaat het om de centra van Gemert, Malden, Veghel, Sint-Oedenrode, Schijndel, Someren en het winkelcentrum Dillenburgplein in Ridderkerk. Ook op bedrijventerreinen zijn wij met de voorbereiding van BIZzen actief, zoals Duin in Schijndel. Naast het begeleiden van de gemeente bij de voorbereidende werkzaamheden (zoals tarifering, gebiedsafbakening en opstellen van een verordening) vormt StadsKracht het gezicht bij het creëren van draagvlak bij ondernemers en/of eigenaren.