Binnenstadsmanager Oosterhout vertrekt: ‘Tijd om stokje over te dragen‘

OOSTERHOUT – Stefan van Aarle stopt als binnenstadsmanager in Oosterhout. Hij kondigde zijn vertrek zaterdag aan bij de ORTS. Begin augustus stopt hij, na drie jaar. ,,Ik ben een bouwer en vaak ergens twee tot vier jaar actief. Het is tijd om het stokje over te dragen”, verklaart Van Aarle.

Daarnaast wijst hij op het optuigen van de nieuwe BIZ, bedrijfsinvesteringszone in het centrum. Daarbij betalen ondernemers aan een collectief fonds voor voorzieningen en evenementen. ,,Iemand anders moet de kar gaan trekken. De BIZ mag wel ambitieuzer, dus dat betekent dat er meer middelen moeten komen.” De gemeente draagt bij aan de BIZ in de binnenstad. ,,In tijden van bezuinigingen mag hier absoluut niet op bespaard worden.”

Lees verder op de website van het Algemeen Dagblad