Oosterhout nieuws

Vanaf 1 augustus 2016 zal Stefan van Aarle aan de slag gaan als de binnenstadsmanager van Oosterhout, met als taak de Oosterhoutse binnenstad op strategische wijze aan te pakken en weer op niveau te krijgen. Dit gaat hij doen in opdracht van de stichting Stadsmanagement Oosterhout. In deze stichting zijn zowel ondernemers als gemeente vertegenwoordigd.

Stefan heeft ruim zes jaar als Adviseur Retail & Centrummanagement voor BRO gewerkt. Daarnaast is hij jarenlang coördinator geweest van  het Platform Binnenstadsmanagement; een netwerk van binnenstadmanagers en andere betrokkenen bij binnenstadsmanagement. Inmiddels is hij bestuurslid van deze stichting. Stefan werkt momenteel, naar volle tevredenheid, als kwartiermaker Ondernemersfonds Binnenstad in Tilburg en heeft voldoende mogelijkheden om zijn werkzaamheden voor de gemeente Oosterhout op basis van maximaal 20 uur per week per 01 augustus op te pakken. Wethouder Willemsen is zeer tevreden met de komst van Stefan van Aarle; “Hij brengt veel kennis, ervaring en energie mee. Ik verwacht dat de binnenstadsmanager voor een impuls kan zorgen.”

BEKIJK HET ARTIKEL