Tilburg.com

Als je regelmatig in de Tilburgse binnenstad komt, weet je misschien wel dat de leukste winkels echt niet alleen in de Heuvelstraat te vinden zijn. Maar wat als je niet zo vaak in Tilburg komt? Is de route dan nog steeds zo logisch? Dat kan beter, vindt Stefan van Aarle, kwartiermaker van Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg. “Maar we maken belangrijke stappen.”


Om de gebieden in de binnenstad beter te verbinden heeft Stefan namens het Ondernemersfonds een traject opgezet waarbij vooral de rol van elk gebied duidelijk moet worden. Samen met de Gemeente Tilburg en Citymarketing komt vandaag het ‘bidbook van de Tilburgse Binnenstad’ uit. Een 67-pagina tellend boek met een oplage van 500 exemplaren waarin van acht gebieden in het centrum een profiel geschetst wordt. Zie het als het DNA van elk gebied. Bedoeld voor vastgoedeigenaren, makelaars, de gemeente, Citymarketing en iedereen die een rol heeft om Tilburg centrum te verkopen.

BEKIJK HET ARTIKEL